27 september Handelsmissie Olympische Spelen in Frankrijk

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Parijs

Zet in mijn agenda

Wilt u meer weten over zakelijke kansen in de sportindustrie in Frankrijk? En bent u benieuwd naar uw kansen in aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs? Meldt u dan aan voor de fysieke handelsmissie van 27 tot en met 29 september 2022.

Na precies 100 jaar keren de Olympische Spelen terug in Parijs. Van 26 juli tot en met 11 augustus 2024 staat de stad in het teken van het grootste sportevenement ter wereld. Frankrijk presenteert Parijs in 2024 als een voorbeeld van de Europese stad van de toekomst. Een duurzame en sociaal inclusieve stad: voor iedereen toegankelijk en CO2-neutraal in 2050. De voorbereidingen om de meest duurzame spelen te organiseren, zijn in volle gang.

Deze missie neemt u mee in de trend, de marktkansen en de aanbestedingen rondom de Olympische Spelen. Binnen het programma netwerkt u volop met mogelijke klanten, zakenpartners en publieke stakeholders.