Netherlands Lounge op de Seanergy beurs in Frankrijk

Bent u actief op het gebied van wind op zee, floating wind, getijdenenergie, golfenergie of een andere vorm van maritieme energie? En bent u op zoek naar internationale samenwerkingspartners? Neem dan deel aan de Netherlands Lounge op de Seanergy beurs in Le Havre, Frankrijk. De beurs vindt plaats van 15 tot en met 17 juni 2022.

Seanergy

Seanergy is dé beurs op het gebied van maritieme energie. Jaarlijks trekt de beurs zo'n 3.500 bezoekers en ruim 230 standhouders van over de hele wereld. Op de beurs wordt ook een Netherlands Lounge georganiseerd. In de Lounge kunnen 14 Nederlandse bedrijven zich presenteren. De beurs biedt de mogelijkheid om bedrijven en organisaties in Frankrijk kennis te laten maken met Nederlandse knowhow en technologie.

Achtergrond

Met meer dan 3.500 km kustlijn heeft Frankrijk het op een na grootste potentieel voor offshore windenergie in Europa. Onlangs heeft president Macron aangekondigd dat het doel voor de offshore windsector is verhoogd naar 40 GW in 2050. Vanaf 2024 is Frankrijk van plan om jaarlijks 1 GW aan offshore windprojecten te ontwikkelen, met zowel bottom-fixed als floating wind technologie. Deze ontwikkelingen bieden kansen voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in deze sector.

Voor wie?

Deelname aan de Netherlands Lounge op de Seanergy beurs is interessant voor (innovatieve) mkb-bedrijven die actief zijn op het gebied van maritieme energie. De beurs is ook interessant voor Nederlandse onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn in deze sector.

Wat biedt de Netherlands Lounge?

In de Netherlands lounge is plaats voor 14 Nederlandse bedrijven. Deelname omvat:

  • een volledig ingerichte stand in Netherlands Branding stijl;
  • een eigen posterdesk;
  • Bedrijfsfoto's en uw eigen logo op de achterwand van de Lounge;
  • een gedeeld tv-scherm voor het tonen van bedrijfsvideo's of presentaties;
  • on-site business support;
  • deelname aan het programma van Seanergy inclusief b2b-meetings;
  • deelname aan het Nederlands – Franse side-event (TBC);
  • uw bedrijfsprofiel in de digitale catalogus van Seanergy
  • gezamenlijke promotie.

Deelname en kosten

Meld u aan voor deelname aan de Netherlands Lounge. Dit kan tot uiterlijk 22 april. Kosten bedragen € 1.750 exclusief btw per bedrijf. Leden van Holland Home of Wind Energy (HHWE) krijgen € 250 korting. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Heeft u vragen over de beurs? Neem dan contact op met:

Maret Reinders, NBSO Nantes
E: m.reinders@nbso-nantes.fr

of:

Eline Timmer, Holland Home of Wind Energy (HHWE)
E: eline@hhwe.eu

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de NBSO in Nantes organiseren de deelname aan deze beurs in samenwerking met Holland Home of Wind Energy (HHWE), en in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken.