20 maart Autonomy Mobility World Expo

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Parijs

Sinds 8 jaar vindt de Autonomy Mobility World Expo (AMWE) plaats. Voor duurzame, stedelijke mobiliteit is AMWE de grootste vakbeurs van de wereld geworden. Op de beurs staan meer dan 250 exposanten uit meer dan 80 landen, wereldwijd.

Bezoek AMWE om alles te weten te komen over de laatste ontwikkelingen in deze industrie. Op de vakbeurs vinden conferenties en demonstraties plaats. Er spreken meer dan 350 experts en wel 200 journalisten schrijven daarover.

Belangrijke internationale beleidsmakers, instellingen & organisaties (ngo's), bedrijven en start-ups ontmoeten elkaar op de beursvloer. AMWE ontvangt in 2 dagen tijd meer dan 5.000 deelnemers en vertegenwoordigers uit meer dan 300 steden. U ontmoet daar dus misschien nieuwe leveranciers en samenwerkingspartners! 

Meer informatie?

U kunt aanmelden via RVO tot 5 januari 2024.

De Nederlandse ambassade in Parijs beantwoordt, op verzoek van RVO, graag uw vragen. Neem daarom contact op met:

Adriana Voerman, Economische Afdeling van de Nederlandse ambassade in Parijs
E: par-ea@minbuza.nl