21 november NL Paviljoen op Solutrans 21-25 november 2023 in Lyon

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Lyon, Frankrijk

Het wereldwijde evenement voor zware en lichte bedrijfs­voertuig­en - sluit u aan bij het NL Paviljoen!
"Energietransitie: allemaal verantwoordelijk"
Solutrans is het wereldwijde evenement dat marktspelers uit de hele sector van zware en lichte bedrijfs­voertuig­en samenbrengt. Het evenement, gecertificeerd door de Internationale Organisatie van Autofabrikanten (OICA) en gehouden op 90.000 vierkante meter, zal bijna 50.000 professionals samen met 1.000 exposanten en merken uit de hele wereld aantrekken, samengebracht onder een gezamenlijke vlag: "Energietransitie: allemaal verantwoordelijk."

Wilt u mede-exposant zijn op SOLUTRANS?
Sluit u dan aan bij het NL-paviljoen op SOLUTRANS 2023.

Als onderdeel van het meerjarige publiek-private samenwerkingsprogramma met Frankrijk, gericht op de Automotive Industrie, organiseert RAI Automotive Industry NL een gezamenlijk "NL Mobility Pavilion" op SOLUTRANS 2023.

SOLUTRANS 2023 is de tweejaarlijkse rendez-vous van een van de meest innovatieve sectorverticals, van industrie tot dienstverlening. SOLUTRANS wil ook de uitdagingen van de sector weergeven, met specifieke aandacht voor energiebronnen, retrofitting, leveringen in stadscentra en de beperkingen daarvan, enz. Bovendien presenteert de beurs dit jaar zijn visie op de "laatste werf", met een aanpak die gericht is op toegangsbeperkingen in het stadscentrum en met name op lage-emissiezones.

NL Paviljoen


Samen met onze publieke en private partners zal RAI AINL het bekende NL Mobility concept in het Paviljoen implementeren en de verschillende stands voor elke mede-exposant onderbrengen. Ons NL Mobiliteit Paviljoen is inmiddels een bewezen en erkend paviljoenconcept met een goede sfeer, waar nieuwe zakelijke contacten kunnen worden gelegd en bestaande contacten kunnen worden geïntensiveerd. Wij zorgen voor u en uw gasten en garanderen een optimale ontvangst en sfeer om uw relaties te ontvangen. Via speciale side- en avondevenementen heeft ons paviljoen bewezen veel bezoekers en veel beslissers binnen de Nederlandse, Franse en internationale Automotive Industry en Mobility Sector aan te trekken.

Voordelen van een gezamenlijk NL paviljoen

  • Het paviljoen heeft een open, representatieve uitstraling met herkenbare sterke NL branding.
  • Wij nemen de complete voorbereiding van de standbouw van u over.
  • Deelnemers kunnen zich professioneel presenteren en maken gebruik van de collectieve ruimte met barruimte en catering, waar ook gasten worden ontvangen.
  • Voor internationale delegaties organiseren wij programma's in de paviljoens.
  • Daarnaast profiteren deelnemers van gezamenlijke promotionele activiteiten die de traffic naar de paviljoens vergroten.

Kosten voor mede-exposanten

8m2 € 7.995,-
16m2 € 15.995,-
32m2 € 31.995,-
Sluitingsdatum voorinschrijving: 26-04-2023

Sluitingsdatum voorinschrijving: 26-04-2023

Conatct: Bram Hendrix , RAI Automotive Industry NL