Zakendoen

Wilt u ondernemen in Frankrijk? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: stel een strategie op om uw product of dienst op de Franse markt te introduceren. Gelukkig staat u niet alleen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het economische netwerk van Nederland in Frankrijk helpen u met uw ambities op de Franse markt. RVO, het economische team van de Nederlandse Ambassade in Parijs en de Netherlands Business Support Offices (NBSO) in Nantes en Lyon denken graag met u mee en geven persoonlijk advies bij uw internationale plannen.

Zij nodigen u graag uit voor een (virtueel) intakegesprek om uw plannen door te spreken. Ook kunnen zij u vertellen of u, als starter op een nieuwe exportmarkt, in aanmerking kan komen van financiële steun bij uw prospectieplannen.

Door deel te nemen aan één of meer van onze collectieve acties, kunt u nieuwe (deel)markten gaan verkennen in Frankrijk.  Zo organiseert het economisch netwerk van Nederland in Frankrijk regelmatig webinars, seminars, innovatie en handelsmissies, collectieve beursdeelnames en netwerkmomenten rondom kansrijke thema’s als duurzame energie, high tech systemen en materialen (HTSM), duurzame stadsontwikkeling & mobiliteit, digitalisering en life sciences & gezondheidszorg.